ISO 9001:2015

πιστοποιηση_θεσσαλονικη.jpg_iso_9001

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 9001:2015

ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ISO 9001:2015 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Το ISO 9001:2015 καλύπτει όλο το εύρος δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης, από το σχεδιασμό του προϊόντος έως και την παροχή υπηρεσιών στον πελάτη μετά την πώληση και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων και οργανισμών ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δραστηριότητά τους.

Η εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) σε μια επιχείρηση ενισχύει την ικανότητά της να παρέχει προϊόν/υπηρεσία που ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών της και το οποίο συμμορφώνεται με τις ισχύουσες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Τα οφέλη της εταιρείας από την εφαρμογή του ISO 9001:2015 είναι τα εξής:

  • Αύξηση της ικανοποίησης και της εμπιστοσύνης του πελάτη.
  • Ξεκάθαρες ευθύνες και αρμοδιότητες του προσωπικού σε οργανωμένο πλαίσιο.
  • Συνεχής βελτίωση της λειτουργίας της εταιρείας.

Ο ρόλος μας στην CertSolutions είναι να προσαρμόσουμε τις εταιρικές λειτουργίες στις απαιτήσεις του προτύπου αξιοποιώντας, προσθέτοντας, τροποποιώντας διαδικασίες έντυπα και λοιπό υλικό που ήδη έχει στη διάθεσή της και χρησιμοποιεί η Εταιρία.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε ακόμα και την πιο εξειδικευμένη περίπτωση και να υλοποιήσουμε ένα έργο που σαν προστιθεμένη αξία δεν θα έχει μόνο τη πιστοποίηση αλλά τη συνολική βελτίωση των λειτουργιών της Εταιρίας.

Η συνεργασία με την CertSolutions σας προσφέρει την πείρα των εξειδικευμένων συνεργατών μας και την ικανότητα για την εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας φτιαγμένο στα μέτρα της εταιρίας σας.